• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Видавничі послуги з публікації статті

видавничі послуги з публікації у виданні «Easten-European Journal of Enterprise Technologies»», (ISSN(print) 1729-3774, ISSN (on-line) 1729-4061) Рукопису з назвою: «Обґрунтування доцільності використання протеїну з насіння коноплі в технології ковбас варених» за авторством В.М. Пасічний; О.Ю. Шевченко, В.І. Тищенко, Н.В. Божко, А.І. Маринін, І.М. Старшинський, Ю.О. Мацу. («Justifying the feasibility of using hemp seed protein in cooked sausage technology» Vasyl Pasichnyi, Oleksandr Shevchenko, Vasyl Tischenko, Nataliia Bozhko, Andrii Marynin, Igor Strashynki, Yuliia Matsuk) в № 4(130) 2024 p..

24 000.00 UAH без ПДВ
Номер: e545737c03a844e793cd6225ea101377
Ідентифікатор договору: UA-2024-08-16-005828-a-a1
Замовник: Національний університет харчових технологій
Постачальник: Приватне підприємство «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»
Класифікатор ДК 021:2015: 79970000-4 Видавничі послугиАналіз за цим CPV
Опис: видавничі послуги з публікації у виданні «Easten-European Journal of Enterprise Technologies»», (ISSN(print) 1729-3774, ISSN (on-line) 1729-4061) Рукопису з назвою: «Обґрунтування доцільності використання протеїну з насіння коноплі в технології ковбас варених» за авторством В.М. Пасічний; О.Ю. Шевченко, В.І. Тищенко, Н.В. Божко, А.І. Маринін, І.М. Старшинський, Ю.О. Мацу. («Justifying the feasibility of using hemp seed protein in cooked sausage technology» Vasyl Pasichnyi, Oleksandr Shevchenko, Vasyl Tischenko, Nataliia Bozhko, Andrii Marynin, Igor Strashynki, Yuliia Matsuk) в № 4(130) 2024 p..
Номер договору: 9/104-2024
Дата підписання: 16.08.2024 12:30
Період дії договору: 16.08.2024 00:00 - 31.12.2024 23:59
Сума договору: 24 000.00 UAH без ПДВ

Документи

Документів не завантажено.

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Видавничі послуги з публікації статті
Код ДК 021:2015: 79970000-4 Видавничі послуги
Кількість 1 послуга
Період постачання 19.08.2024 - 31.08.2024
Місце постачання Відповідно до документації