• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

" ДК 021:2015 - 15110000-2 – М`ясо (Четвертинки курячі, куряче філе, тушка курчати, яловичина, свинина)"

788 699.50 UAH без ПДВ
Номер: 398c7fff4616485995e2f0a6f622c356
Ідентифікатор договору: UA-2024-03-04-011064-a-a1
Замовник: Бісковицька сільська рада Самбірського району Львівської області
Постачальник: ФОП Міхняк В.М
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: Четвертинки курячі: 80.00000 UAH без ПДВ
Куряче філе: 165.00000 UAH без ПДВ
Тушка курчати: 86.35000 UAH без ПДВ
М'ясо яловиче: 230.00000 UAH без ПДВ
М'ясо свине: 190.00000 UAH без ПДВ
Номер договору: 788699.5
Дата підписання: 29.03.2024 09:00
Період дії договору: 29.03.2024 00:00 - 31.12.2024 00:00
Сума договору: 788 699.50 UAH без ПДВ
Оплачено: 612 202.02 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Четвертинки курячі
Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці
Кількість 130 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації
Куряче філе
Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці
Кількість 2650 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації
Тушка курчати
Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці
Кількість 370 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації
М'ясо яловиче
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 650 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації
М'ясо свине
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 840 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації

Внесені зміни

    Номер: 584ae634732e452c8a0f325283e2931c
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Визнати технічною (механічною) помилкою інформацію "Номер договору**, оприлюднену в Електронній системі через авторизований електронний майданчикінформації в розділі «Договір про закупівлю » закупівлі за" ДК 021:2015 - 15110000-2 – М`ясо (Четвертинки курячі, куряче філе, тушка курчати, яловичина, свинина), унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі, присвоєний електронною системою закупівель: UA-2024-03-04-011064-а . У закупівлі за предметом закупівлі " ДК 021:2015 - 15110000-2 – М`ясо (Четвертинки курячі, куряче філе, тушка курчати, яловичина, свинина), унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі, присвоєний електронною системою закупівель: UA-2024-03-04-011064-а в розділі «Договір про закупівлю » в полі «Номер договору »* вважати правильною таку інформацію: «101».
    Номер додаткової угоди: 0
    Дата внесення змін до договору: 29.03.2024 10:30
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Протокол тех помилка 101.pdf
p7s
sign.p7s
    Номер: 00ddcfb9bc6546a19bd004212036b87a
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: На даний час змінилась ціна за одиницю товару, який придбавається , згідно договору № 101 від 29.03.2024 року. У зв’язку із коливання цін на м'ясо на ринку, що відбулося з моменту укладення договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару на філе куряче охолоджене на 7,88%, на яловичину на 9,57 відсотки. Підтверджуючими документами є: Інформація Головного управління статистики у Львівській області про середні споживчі ціни на продукти харчування у Львівській області у вересні 2024 року, лист ФОП Міхняк В.М., прайс лист ТзОВ «Галичина-К» від 23.10.2024 року, ціни на м’ясопродукти ПФ «БІЛАКИ» від 19.08.2024 року. З огляду на це Сторони дійшли згоди збільшити ціну за одиницю товару: філе куряче охолоджене до 7,88%/ на 13 гривень, на яловичину до 9,57 відсотки/22 гривень та не збільшувати загальної вартості договору
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 31.10.2024 15:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
scan_20010104011404.pdf
p7s
sign.p7s