• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Кейтерингові послуги (Послуги з приготування та доставки готової їжі) ДК 021:2015- 55520000-1 Кейтерингові послуги

Зменшення обсягів закупівлі

170 550.00 UAH без ПДВ
Номер: 6d075c0640264facbd90635159c58922
Ідентифікатор договору: UA-2024-03-22-001382-a-c1
Замовник: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Вишнівецької селищної ради
Постачальник: БОРСУК МИХАЙЛО КОСТЯНТИНОВИЧ
Класифікатор ДК 021:2015: 55520000-1 Кейтерингові послугиАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: Кейтерингові послуги (Послуги з приготування та доставки готової їжі) : 45.00000 UAH без ПДВ
Опис: Зменшення обсягів закупівлі
Номер договору: 24
Дата підписання: 20.03.2024 09:31
Період дії договору: 20.03.2024 00:00 - 31.12.2024 00:00
Сума договору: 170 550.00 UAH без ПДВ

Документи

Документів не завантажено.

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Кейтерингові послуги (Послуги з приготування та доставки готової їжі)
Код ДК 021:2015: 55520000-1 Кейтерингові послуги
Кількість 3790 послуга
Період постачання 20.03.2024 - 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації

Внесені зміни

    Номер: 5e4ad0f06ade4d6ba06f6d0ba941f615
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшити обсяг закупівлі на 1110 послуг, на суму 49950,00 грн. Специфікацію Додаток1 до Договору №24 від 20 березня 2024 року викласти в новій редакції (Додається до додаткової угоди Додаток 1) Внести зміни до п.3.1. Договору №24 від20 березня 2024р і викласти п.3.1. в новій редакції: «Сума Договору становить: 170550.00грн (Сто сімдесят тисяч п’ятсот п’ятдесят гривень 00коп) без ПДВ.»
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 20.03.2024 10:39
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Протокол 22.03.2024.pdf
pdf
ДУ Кейтеринг.pdf
pdf
Договір кейтеринг.pdf
pdf
Обгрунтування Кейтеринг.pdf
pdf
UA-2024-02-22-013043-a-report.pdf
p7s
sign.p7s