• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП

М'ясо: М'ясо свинини свіже, пісне, охолоджене без кістки; м'ясо яловичини свіже охолоджене без кістки; філе куряче охолоджене; гомілка куряча охолоджена; стегно куряче охолоджене; філе індиче охолоджене;

збільшення ціни за одиницю товару

2 120 700.00 UAH без ПДВ
Номер: f33e749273e24ba7b6b6acf03d031953
Ідентифікатор договору: UA-2024-02-19-014316-a-a2
Замовник: Відділ освіти Глевахівської селищної ради
Постачальник: ФОП "ЛАШХІА ЛАША ОМАРОВИЧ"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Опис: збільшення ціни за одиницю товару
Номер договору: 01032024/4
Дата підписання: 01.03.2024 10:14
Період дії договору: 01.03.2024 00:00 - 31.12.2024 00:00
Сума договору: 2 120 700.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 2 120 700.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2200 кілограм
Період постачання 23.02.2024 - 31.12.2024
Місце постачання 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26 На карті
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1260 кілограм
Період постачання 23.02.2024 - 31.12.2024
Місце постачання 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26 На карті
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 720 кілограм
Період постачання 23.02.2024 - 31.12.2024
Місце постачання 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26 На карті
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2000 кілограм
Період постачання 23.02.2024 - 31.12.2024
Місце постачання 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26 На карті
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 4080 кілограм
Період постачання 23.02.2024 - 31.12.2024
Місце постачання 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26 На карті
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 4160 кілограм
Період постачання 23.02.2024 - 31.12.2024
Місце постачання 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26 На карті

Внесені зміни

    Номер: f5532fb49a384fa3b9f8bb79d68bd6da
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: у зв'язку зі зміною ринкових цін на м'ясо, енергоносії, паливо та на підставі листа №04-16/232-24 від 10.09.2024 р. Гбловного управління статистики у Житомирській\ області
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 19.09.2024 10:07
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ м'ясо.pdf
p7s
sign.p7s
    Номер: 3226ccc9aad4457295449c58fb6c2e68
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зміни ціни в договорі про закупівлю у зв’язку зі зміною ставок податків і зборів, зміною системи оподаткування та/або зміною умов щодо надання пільг з оподаткування - пропорційно до зміни таких ставок та/або пільг з оподаткування (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: у зв'язку зі зміною системи оподаткування постачальника
    Номер додаткової угоди: 2
    Дата внесення змін до договору: 14.11.2024 12:14
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ м'ясо 2.pdf
p7s
sign.p7s