• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

113 199.71 UAH з ПДВ
Номер: f46daa4189724da7912dc128abc9915a
Ідентифікатор договору: UA-2024-02-02-012905-a-a2
Замовник: Обласний спортивний ліцей в м.Костопіль Рівненської обласної ради
Постачальник: Березнівський Райкоопзаготпром Березнівського районного споживчого товариства
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 25
Дата підписання: 16.02.2024 15:00
Період дії договору: 16.02.2024 00:00 - 31.12.2024 00:00
Сума договору: 113 199.71 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 18 866.62 UAH)
Оплачено: 113 199.71 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 18 866.62 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 468 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 35000, Україна, Рівненська область, м. Костопіль, вул. Данила Галицького, 7 На карті
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 245 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 35000, Україна, Рівненська область, м. Костопіль, вул. Данила Галицького, 7 На карті
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 35000, Україна, Рівненська область, м. Костопіль, вул. Данила Галицького, 7 На карті

Внесені зміни

    Номер: 8936719330ec4f1d94446b33329dec85
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 07.03.2024 11:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
додугода м’ясо1.PDF
p7s
sign.p7s