-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
М'ясо: м'ясо яловичини, м'ясо свинини, м'ясо свійської птиці.
680 017.77
UAH без ПДВ
Номер:
e30c173893c54dc6844a85917454d4d7
Ідентифікатор договору:
UA-2024-02-05-012396-a-c1
Замовник:
Івано-Франківський національний медичний університет
×
-
Код ЄДРПОУ:
02010758
-
Контактна особа:
Семчук Олександра 380342530359 oisemchuk@ifnmu.edu.ua
-
Адреса:
76018, Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківськ, Вулиця Галицька, будинок 2
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
ФОП "Шумський Ігор Зіновійович"
×
-
Код ЄДРПОУ:
2470301895
-
Адреса:
77423, Україна, Івано-Франківська область, Тисменицький район, село Угринів, вулиця Богуна, будинок 4
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю:
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг: 215.00000 UAH без ПДВ
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг: 220.00000 UAH без ПДВ
Язик яловичий, охолоджений, 1 кг: 260.00000 UAH без ПДВ
Печінка яловича, охолоджена, 1 кг: 70.00000 UAH без ПДВ
Серце яловиче, охолоджене, 1 кг: 75.00000 UAH без ПДВ
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг: 150.00000 UAH без ПДВ
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг: 155.00000 UAH без ПДВ
Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг: 185.00000 UAH без ПДВ
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 105.00000 UAH без ПДВ
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 146.00000 UAH без ПДВ
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг: 68.00000 UAH без ПДВ
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг: 83.00000 UAH без ПДВ
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг: 220.00000 UAH без ПДВ
Язик яловичий, охолоджений, 1 кг: 260.00000 UAH без ПДВ
Печінка яловича, охолоджена, 1 кг: 70.00000 UAH без ПДВ
Серце яловиче, охолоджене, 1 кг: 75.00000 UAH без ПДВ
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг: 150.00000 UAH без ПДВ
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг: 155.00000 UAH без ПДВ
Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг: 185.00000 UAH без ПДВ
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 105.00000 UAH без ПДВ
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 146.00000 UAH без ПДВ
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг: 68.00000 UAH без ПДВ
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг: 83.00000 UAH без ПДВ
Номер договору:
Договір № 68/24 про закупівлю товарів
Дата підписання:
12.02.2024 11:29
Період дії договору:
12.02.2024 00:00 - 31.12.2024 00:00
Сума договору:
680 017.77 UAH без ПДВ
Оплачено:
680 017.77 UAH без ПДВ
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Кількість
466.431 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Кількість
150 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Язик яловичий, охолоджений, 1 кг
Кількість
149.8 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Печінка яловича, охолоджена, 1 кг
Кількість
77.507 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Серце яловиче, охолоджене, 1 кг
Кількість
100 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Кількість
450 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Кількість
552 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Кількість
449.4 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Кількість
150 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Кількість
1356.1 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Кількість
416.5 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Кількість
200 кілограм
Період постачання
до 31.12.2024
Внесені зміни
- Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
Номер:
7643020366614e148581833235a4f722
Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
Опис змін, що внесені до істотних умов договору:
Керуючись п.19 п.п.1 постанови Кабінету' Міністрів України віт 12.10.2022 р. №1178
«Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг
для Замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі» на період дії
правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його притінення або
скасування» та враховуючи п.п. 1 п.10.6 Договору про закупівлю товарів №68 24 від
12.02.2024 року, де зазначено, що істотні умови договору про закупівлю не можуть
змінюватися після його підписання до виконання зобов'язань сторонами в повному обсязі,
крім випадків: «зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу
видатків замовника», сторони дійшли згоди зменшити суму договору на 59 172,23 гри.
(п'ятдесят дев’ять тисяч сто сімдесят дві гри 23 кой) та внести наступні зміни:
Сторони домовились зменшити обсяг предмета договору, по товарній позиції:
Лопатка яловича б/к . охолоджена. ДСТУ 4589. 1 кг - до кількості - 466,431 кг;
Язик яловичий , охолоджений , 1 кг - до кількості - 149.800 кг;
Печінка яловича . охолоджена, 1 кг - до кількості - 77,507 кг;
Ошийок свинний . охолоджений , ДСТУ 4590 , 1 кг - до кількості - 449,400 кг;
Філе куряче . охолоджене , ДСТУ 3143,1 кг - до кількості - 1356,100 кг;
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143. 1 кг - до кількості - 416.500 кг.
Пункт 3.1 Договору викласти у наступній редакції: «3.1. Загальна сума цього Договору становить 680 017,77 гри з ПДВ (шістсот вісімдесят тисяч сімнадцять грн 77 коп)».
У зв'язку з зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу
видатків замовника Сторони домовились внести зміни до специфікації Додаток 1 до
Договору про закупівлю товарів №68/24 від 12.02.2024 року, та викласти у новій редакції, шо
є Додатком № 1 до цієї Додаткової угоди.
Номер додаткової угоди:
Додаткова угода №1 до Договору №68/24 від 12.02.2024 р.
Дата внесення змін до договору:
30.12.2024 11:00
Статус:
Опубліковано