• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

М'якоть без кістки свинна, охолоджена (код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина); Фарш свинячий (крупного помелу), охолоджений; (код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина); Окіст кур’ячий, заморожений (код ДК 021:2015:15112130-6-Курятина ) (код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)

240 706.00 UAH без ПДВ
Номер: cde2dd810f8d4da2917a7f5bc03b9a47
Ідентифікатор договору: UA-2024-01-02-001979-a-c1
Замовник: КУ Білогірський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів
Постачальник: ФОП "СТАЙОХА ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 4
Дата підписання: 23.01.2024 00:00
Період дії договору: 23.01.2024 00:00 - 31.12.2024 23:59
Сума договору: 240 706.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 240 706.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'якоть без кістки свинна, охолоджена
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 610
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 30200, Україна, Хмельницька область, Білогір'я, Миру, 1ж На карті
Фарш свинячий (крупного помелу), охолоджений
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 610
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 30200, Україна, Хмельницька область, Білогір'я, Миру, 1ж На карті
Окіст кур’ячий, заморожений
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 610
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 30200, Україна, Хмельницька область, Білогір'я, Миру, 1ж На карті

Внесені зміни

    Номер: a9c6fbf2f48c44eca2721df3fe9a3bcd
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: У зв`язку зі зміною податкового статусу постачальника, а саме отримання статусу платника ПДВ
    Номер додаткової угоди: №1
    Дата внесення змін до договору: 28.10.2024 00:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
додат.угода №1 м'ясо.PDF