• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

51 100.00 UAH з ПДВ
Номер: dba42903dc994754bc23683bcc9ba725
Ідентифікатор договору: UA-2024-01-05-000531-a-a1
Замовник: Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Червона Шапочка" Київської області
Постачальник: ТОВ "МИЗА"
Класифікатор ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Номер договору: 3-М
Дата підписання: 05.01.2024 00:00
Період дії договору: 05.01.2024 00:00 - 31.12.2024 23:59
Сума договору: 51 100.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 8 516.67 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 1433
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 08110, Україна, Київська область, село Михайлівка-Рубежівка, вулиця Київська, 3-А На карті

Внесені зміни

    Номер: 55ac50ac574a44caa680f253c889655e
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: погоджено зміни ціни за одиницю товару
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 31.07.2024 00:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
ДУ 1.PDF