-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
Комплексні консультаційні послуги
10 350.00
UAH без ПДВ
Номер:
44852f2663d144e7958065186d477ade
Ідентифікатор договору:
UA-2023-10-23-014942-a-c1
Замовник:
Зіньківський дитячий будинок-інтернат імені О.В. Синяговського
×
-
Код ЄДРПОУ:
03189222
-
Контактна особа:
Заєць Олександр Олександрович +380535331278 zdbi@ukr.net http://www.zdbi.org.ua/
-
Адреса:
38100, Україна, Полтавська область, Зіньків, вул.Соборності, 91
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
Фізична особа-підприємець Куліговська Тамара Миколаївна
×
-
Код ЄДРПОУ:
2228318625
-
Контактна особа:
Куліговська Тамара Миколаївна 0504042661
-
Адреса:
36014, Україна, Полтавська область, м. Полтава, вул. С. Петлюри, буд. 7/22, кв. 59
Класифікатор ДК 021:2015:
72220000-3 Консультаційні послуги з питань систем та з технічних питаньАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю:
Аудит системи управління безпечністю харчових продуктів (далі НАСCР) у відповідності до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 «Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) та ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів»: 10 350.00000 UAH без ПДВ
Номер договору:
86
Дата підписання:
23.10.2023 00:00
Період дії договору:
23.10.2023 00:00 - 20.12.2023 23:59
Сума договору:
10 350.00 UAH без ПДВ
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Аудит системи управління безпечністю харчових продуктів (далі НАСCР) у відповідності до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 «Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) та ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів»
Кількість
1 послуга
Період постачання
до 20.12.2023