Кукурудза консервована: Зовнішній вигляд – зерна цілі без домішок оболонок зерен. Колір зерен кукурудзи – жовтий, світло-жовтий, однорідній у банці. Смак та запах – натуральні, властиві консервованій кукурудзі. Сторонні присмак та запах не допускаються. Консистенція – м’яка неоднорідна. Якість заливальної рідини – прозора, характерного кольору. Допускається – слабка каламутність, невеликий осад.
Квасоля консервована. Зовнішній вигляд – зерна цілі без домішок оболонок зерен, не переварена, із притаманними кольором та запахом. Смак та запах – натуральні, властиві консервованій квасолі. Сторонні присмак та запах не допускаються. Якість заливальної рідини – прозора, характерного кольору. Допускається – слабка каламутність, невеликий осад.
Томатна паста: Повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна маса, без темних включень, залишків шкірки, насіння. Колір – червоний, рівномірний по всій масі. Смак та запах – без гіркоти, пригару. Без ГМО, консервантів та барвників.
Ікра кабачкова. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна, рівномірно подрібнена маса, без грубого насіння перезрілих овочів. Консистенція мажуча або злегка зерниста. Дозволяється незначне відділення рідини для ікри з уварених овочів. Смак та запах – властиві ікрі, виготовленої з певного виду попередньо підготовлених овочів. Не допускається наявність стороннього присмаку та запаху. Колір – однорідний по всій масі, від жовтого до світло-коричневого. Допускається незначне потемніння поверхневого шару ікри.
09511, Україна, Київська обл., Тараща, Попівка, 41, с.Чернин
Класифікатор ДК 021:2015:15330000-0 Оброблені фрукти та овочіАналіз за цим CPV
Опис:Кукурудза консервована: Зовнішній вигляд – зерна цілі без домішок оболонок зерен. Колір зерен кукурудзи – жовтий, світло-жовтий, однорідній у банці. Смак та запах – натуральні, властиві консервованій кукурудзі. Сторонні присмак та запах не допускаються. Консистенція – м’яка неоднорідна. Якість заливальної рідини – прозора, характерного кольору. Допускається – слабка каламутність, невеликий осад.
Квасоля консервована. Зовнішній вигляд – зерна цілі без домішок оболонок зерен, не переварена, із притаманними кольором та запахом. Смак та запах – натуральні, властиві консервованій квасолі. Сторонні присмак та запах не допускаються. Якість заливальної рідини – прозора, характерного кольору. Допускається – слабка каламутність, невеликий осад.
Томатна паста: Повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна маса, без темних включень, залишків шкірки, насіння. Колір – червоний, рівномірний по всій масі. Смак та запах – без гіркоти, пригару. Без ГМО, консервантів та барвників.
Ікра кабачкова. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна, рівномірно подрібнена маса, без грубого насіння перезрілих овочів. Консистенція мажуча або злегка зерниста. Дозволяється незначне відділення рідини для ікри з уварених овочів. Смак та запах – властиві ікрі, виготовленої з певного виду попередньо підготовлених овочів. Не допускається наявність стороннього присмаку та запаху. Колір – однорідний по всій масі, від жовтого до світло-коричневого. Допускається незначне потемніння поверхневого шару ікри.
Номер договору:151
Дата підписання:12.04.2018 00:00
Період дії договору:12.04.2018 00:00 - 31.12.2018 00:00