- 
                    Закупівля без використання електронної системи
- 
                    КЕП
м'ясо
            
                16 396.60
                UAH без ПДВ
            
            
        
                    Номер:
                    6d23aed0f8e54e0ebe9731f6aa76ecb6
                
                                                                        
                    Ідентифікатор договору:
                    UA-2018-04-23-001326-b-b1
                
                                                                        
                    Постачальник:
                    ФОП Дяков Сергій Васильович
    
        
                
                                                                        
            ×            
    - 
                                                    Код ЄДРПОУ:
                                                3253710079
- 
                                                    Контактна особа:
                                                Дяков Сергій Васильович 380000000000 dykov@gmail.com
- 
                                                    Адреса:
                                                34500, Україна, Рівненська область, Сарни, Чехова, 7
                    Класифікатор ДК 021:2015:
                    15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
                
                                                                        
                    Номер договору:
                    50
                
                                                                        
                    Дата підписання:
                    23.04.2018 15:00
                
                                                                        
                    Період дії договору:
                    23.04.2018 00:00 - 31.12.2018 00:00
                
                                                                        
                    Сума договору:
                    16 396.60 UAH без ПДВ
                
                        Документи
Номенклатура
                Назва
            
                    
                Кількість
            
                    
                Період постачання
            
                    
                Місце постачання
            
            четвертина куряча охолоджена
                            
                                            
                                                     Кількість
                    35140 грам
                                                            
                    
                                                                     Період постачання
                    
                        до 31.12.2018                    
                                            
                    
                філе куряче охолоджене
                            
                                            
                                                     Кількість
                    80600 грам
                                                            
                    
                                                                     Період постачання
                    
                        до 31.12.2018                    
                                            
                    
                вирізка свинна
                            
                                            
                                                     Кількість
                    57960 грам
                                                            
                    
                                                                     Період постачання
                    
                        до 31.12.2018                    
                                            
                    
                