• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Друковані підручники, практичні посібники, монографії

12 280.00 UAH без ПДВ
Номер: 351cafc391d943cb965d2be9d28c437a
Ідентифікатор договору: UA-2023-03-17-009950-a-a1
Замовник: Миколаївський національний аграрний університет
Постачальник: ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОЛДІ+"
Класифікатор ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книгиАналіз за цим CPV
Номер договору: 122-03
Дата підписання: 17.03.2023 10:00
Період дії договору: 17.03.2023 00:00 - 31.12.2023 00:00
Сума договору: 12 280.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Всесвітня історія метрології: від давнини до Метричної конвенції. Монографія/ Величко О.М., 2020, тв/п, 60х90/16, 528 с., ISBN 978-966-289-440-0
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Непевність результатів вимірювань, контролю та випробувань. Підручник/Васілевський О.М., Кучерук В.Ю., Володарський Є.Т., 2020, т/п, 60х84/16, 352 с., ISBN: 978-966-289-374-8
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Основи метрології та метрологічна діяльність. Підручник/Величко О.М., Коломієць Л.В., Гордієнко Т.Б., 2021, т/п, 60х90/16, 576 с., ISBN: 978-966-289-450-9
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Сертифікація, оцінювання відповідності, акредитація. Навчальний посібник. Стереотипне видання (Гуменюк Г.Д. – 2020. – 220 с., тв/п, 70х100/16, ISBN 978-966-289-205-5)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Стандартизація. Навчальний посібник. Стереотипне видання /Гуменюк Г.Д.– 2020. – 328 с., тв., 70х100/16, ISBN 978-966-289-130-0)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Управління якістю кулінарної продукціїлікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Загальна теорія здоров'я,навч.пос.,авт.Міхеєнко О.І.,60х90/16,м/п,156 с.,ISBN978-966-680-817-5
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Основи раціонального та оздоровчого харчування, авт. Міхеєнко О.І. , навч.пос.,60х90/16,м/п,184 с.ISBN978-966-680-668-3
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Збірник рецептур страв з рису та овочів різних країн світу. Навчальний посібник/ Аверчев О.В., Дзюндзя О.В., Новікова Н.В., Коб’яков С.М., 2021, м/п, 60х84/16, 60 с., ISBN 978-966-289-444-8
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Здорове харчування: практичні рекомендації : монографія /Л.М. Тележенко, Н.А. Дзюба, М.А. Кашкано. – 2018. – тв., 200 с., ISВN 978-966-289-227-7
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Кулінарна етнологія. Підручник/за заг. ред. д.т.н., проф. Доценка В.Ф., 2020, тв/п, 70х100/16, 756 с., ISВN 978-966-289-434-9
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Методологія наукових досліджень, авт.Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В., навч. пос., 2022р., т/п, 60х84/16, 222 с., ISBN 978-966-289-580-3
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 2018. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів,авт. Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.,навч.пос.,60х90/16,м/п,441 с.,ISBN978-966-680-347-7
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Страви з круп’яних та овочевих культур оздоровчого призначення. Навчальний посібник/Аверчев О.В., Дзюндзя О.В., Новікова Н.В., 2021, м/п, 60х84/16, 60 с., ISBN 978-966-289-442-4
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства, Навчальний посібник. - Стереотипне видання (Павленкова П.П., Тележенко Л.М., Біленька І.Р., Дзюба Н.А.) – 2019. – 312 с.тв., 60х84/8, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-098-3
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів,авт.Лисюк Г.М.,навч.пос.,60х90/16,м/п,464 с.,ISBN978-966-680-437-5
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Фізіологія харчування.Практикум, авт.Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я.,навч.пос, 60х90/16,м/п,152 с.,ISBN978-966-680-550-1
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті
Харчова хімія, Навчальний посібник.(Євлаш В.В., Торяник О.І., Коваленко В.О. та ін. – 2021. – 504 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-07-9)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання 17.03.2023 - 27.03.2023
Місце постачання 54038, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, Генерала Карпенка, 73 На карті