-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
Друковані підручники, практичні посібники, монографії
12 280.00
UAH без ПДВ
Номер:
351cafc391d943cb965d2be9d28c437a
Ідентифікатор договору:
UA-2023-03-17-009950-a-a1
Замовник:
Миколаївський національний аграрний університет
×
-
Код ЄДРПОУ:
00497213
-
Контактна особа:
Віталій Соколік +380512342008 sokolikvd05@gmail.com https://www.mnau.edu.ua
-
Адреса:
54020, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. Георгія Гонгадзе, буд. 9
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОЛДІ+"
×
-
Код ЄДРПОУ:
31006699
-
Контактна особа:
+380509153454
-
Адреса:
73034, Україна, Херсонська область, місто Херсон, ВУЛИЦЯ ПАРОВОЗНА будинок 46-А
Класифікатор ДК 021:2015:
22110000-4 Друковані книгиАналіз за цим CPV
Номер договору:
122-03
Дата підписання:
17.03.2023 10:00
Період дії договору:
17.03.2023 00:00 - 31.12.2023 00:00
Сума договору:
12 280.00 UAH без ПДВ
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Всесвітня історія метрології: від давнини до Метричної конвенції. Монографія/ Величко О.М., 2020, тв/п, 60х90/16, 528 с., ISBN 978-966-289-440-0
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Непевність результатів вимірювань, контролю та випробувань. Підручник/Васілевський О.М., Кучерук В.Ю., Володарський Є.Т., 2020, т/п, 60х84/16, 352 с., ISBN: 978-966-289-374-8
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Основи метрології та метрологічна діяльність. Підручник/Величко О.М., Коломієць Л.В., Гордієнко Т.Б., 2021, т/п, 60х90/16, 576 с., ISBN: 978-966-289-450-9
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Сертифікація, оцінювання відповідності, акредитація. Навчальний посібник. Стереотипне видання (Гуменюк Г.Д. – 2020. – 220 с., тв/п, 70х100/16, ISBN 978-966-289-205-5)
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Стандартизація. Навчальний посібник. Стереотипне видання /Гуменюк Г.Д.– 2020. – 328 с., тв., 70х100/16, ISBN 978-966-289-130-0)
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Управління якістю кулінарної продукціїлікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Загальна теорія здоров'я,навч.пос.,авт.Міхеєнко О.І.,60х90/16,м/п,156 с.,ISBN978-966-680-817-5
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Основи раціонального та оздоровчого харчування, авт. Міхеєнко О.І. , навч.пос.,60х90/16,м/п,184 с.ISBN978-966-680-668-3
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Збірник рецептур страв з рису та овочів різних країн світу. Навчальний посібник/ Аверчев О.В., Дзюндзя О.В., Новікова Н.В., Коб’яков С.М., 2021, м/п, 60х84/16, 60 с., ISBN 978-966-289-444-8
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Здорове харчування: практичні рекомендації : монографія /Л.М. Тележенко, Н.А. Дзюба, М.А. Кашкано. – 2018. – тв., 200 с., ISВN 978-966-289-227-7
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Кулінарна етнологія. Підручник/за заг. ред. д.т.н., проф. Доценка В.Ф., 2020, тв/п, 70х100/16, 756 с., ISВN 978-966-289-434-9
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Методологія наукових досліджень, авт.Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В., навч. пос., 2022р., т/п, 60х84/16, 222 с., ISBN 978-966-289-580-3
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0)
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 2018. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0)
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів,авт. Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.,навч.пос.,60х90/16,м/п,441 с.,ISBN978-966-680-347-7
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Страви з круп’яних та овочевих культур оздоровчого призначення. Навчальний посібник/Аверчев О.В., Дзюндзя О.В., Новікова Н.В., 2021, м/п, 60х84/16, 60 с., ISBN 978-966-289-442-4
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства, Навчальний посібник. - Стереотипне видання (Павленкова П.П., Тележенко Л.М., Біленька І.Р., Дзюба Н.А.) – 2019. – 312 с.тв., 60х84/8, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-098-3
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів,авт.Лисюк Г.М.,навч.пос.,60х90/16,м/п,464 с.,ISBN978-966-680-437-5
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Фізіологія харчування.Практикум, авт.Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я.,навч.пос, 60х90/16,м/п,152 с.,ISBN978-966-680-550-1
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023
Харчова хімія, Навчальний посібник.(Євлаш В.В., Торяник О.І., Коваленко В.О. та ін. – 2021. – 504 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-07-9)
Кількість
1 штуки
Період постачання
17.03.2023 - 27.03.2023