• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М'ясо (м'ясо свинини, тушки курячі, супові набори)

87 600.00 UAH з ПДВ
Номер: fd5ad1bb905f4caf89025acde02e817b
Ідентифікатор договору: UA-2023-02-17-008590-a-a1
Замовник: Буський територіальний центр
Постачальник: ФОП Поронюк Богдан Юрійович
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: М'ясо свинини (задня частина, лопатка): 170.00000 UAH з ПДВ
Тушки курячі: 90.00000 UAH з ПДВ
Супові набори: 32.00000 UAH з ПДВ
Номер договору: 31
Дата підписання: 17.02.2023 00:00
Період дії договору: 17.02.2023 00:00 - 31.12.2023 23:59
Сума договору: 87 600.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 4 184.90 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо свинини (задня частина, лопатка)
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 400 кілограм
Період постачання 17.02.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 80500, Україна, Львівська область, м. Буськ, вул. Грушевського 11А На карті
Тушки курячі
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 200 кілограм
Період постачання 17.02.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 80500, Україна, Львівська область, м. Буськ, вул. Грушевського 11А На карті
Супові набори
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання 17.02.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 80500, Україна, Львівська область, м. Буськ, вул. Грушевського 11А На карті

Внесені зміни

    Номер: 2911a07bbb0d4dcb98f88685e0d4bd07
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зміни ціни в договорі про закупівлю у зв’язку зі зміною ставок податків і зборів, зміною системи оподаткування та/або зміною умов щодо надання пільг з оподаткування - пропорційно до зміни таких ставок та/або пільг з оподаткування (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зміна ставок, податок і зборів, зміна надання пільг з оподаткування
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 18.08.2023 00:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
ДУ_2.PDF