• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Код ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості (Борошно пшеничне (код ДК 021:2015: 15612100-2 — Борошно пшеничне), вівсяна крупа (код ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості))

19 796.00 UAH з ПДВ
Номер: b97dd46fb59f406cbe3bc46060e651d2
Ідентифікатор договору: UA-2023-02-08-017196-a-b1
Замовник: КНП "Сколівська ЦЛ"
Постачальник: Фізична особа-підприємець МІДИК ТАРАС ЯРОСЛАВОВИЧ
Класифікатор ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловостіАналіз за цим CPV
Номер договору: 22
Дата підписання: 06.02.2023 00:00
Період дії договору: до 31.12.2023 23:59
Сума договору: 19 796.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 3 299.33 UAH)
Оплачено: 19 796.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 3 299.33 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
борошно пшеничне (код ДК 021:2015: 15612100-2 — Борошно пшеничне)
Код ДК 021:2015: 15612100-2 Борошно пшеничне
Кількість 250
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 82600, Україна, Львівська область, м. Сколе, вул. Героя Олега Ушневича, 29, м. Сколе, Львівська область, 82600 На карті
вівсяна крупа (код ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості)
Код ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Кількість 675
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 82600, Україна, Львівська область, м. Сколе, вул. Героя Олега Ушневича, 29, м. Сколе, Львівська область, 82600 На карті

Внесені зміни

    Номер: c494ad4295f143bb9aaec3926ad4933f
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 29.12.2023 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Додаткова угода 1.pdf