• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Оброблені фрукти та овочі

109 650.00 UAH без ПДВ
Номер: c3407c9cc5be48a8b242d9d277550185
Ідентифікатор договору: UA-2022-11-15-007205-a-c1
Замовник: КЗ Львівської обласної ради " Бориславська загальноосвітня санаторна школа І-ІІІст"
Постачальник: ФОП Мельничок С.Т.
Класифікатор ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочіАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: Ікра кабачкова: 85.00000 UAH без ПДВ
Томатне пюре: 135.00000 UAH без ПДВ
Квашена капуста: 39.00000 UAH без ПДВ
Помідор солений: 48.00000 UAH без ПДВ
Огірок солений: 48.00000 UAH без ПДВ
Томатна паста: 125.00000 UAH без ПДВ
Родзинки: 125.00000 UAH без ПДВ
Сухофрукти: 59.00000 UAH без ПДВ
Ягоди свіжоморожені: 105.00000 UAH без ПДВ
Горошок свіжоморожений: 98.00000 UAH без ПДВ
Кавун: 35.00000 UAH без ПДВ
Номер договору: 47
Дата підписання: 01.09.2022 00:00
Період дії договору: 01.09.2022 00:00 - 31.12.2022 23:59
Сума договору: 109 650.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 51 028.50 UAH без ПДВ
Причини розірвання договору: Неспроможність постачальника виконувати свої зобов'язання за договором

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Ікра кабачкова
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Томатне пюре
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 30 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Квашена капуста
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Помідор солений
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Огірок солений
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Томатна паста
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 80 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Родзинки
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 30 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Сухофрукти
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 150 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Ягоди свіжоморожені
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Горошок свіжоморожений
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 150 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті
Кавун
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 200 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 82300, Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Коновальця, 2 На карті

Внесені зміни

    Номер: c6f6e2973dca4724b2b6dba45a09843b
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Завантаження скан-копії договору
    Номер додаткової угоди: 47
    Дата внесення змін до договору: 01.09.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Договір Оброблені фрукти та овочі.pdf