• Відкриті торги
  • КЕП

Масло вершкове - Код за ДК 021:2015 – 15530000-2 - Вершкове масло (Масло вершкове - Код за ДК 021:2015 – 15530000-2 - Вершкове масло

370 680.00 UAH з ПДВ
Номер: b2ba306587c548119f3dc0cbf344ed05
Ідентифікатор договору: UA-2022-01-11-002581-a-c1
Замовник: КУ "Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці"
Постачальник: ПП "Продцентр-плюс"
Класифікатор ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове маслоАналіз за цим CPV
Номер договору: №27
Дата підписання: 14.02.2022 00:00
Період дії договору: 14.02.2022 00:00 - 31.12.2022 23:59
Сума договору: 370 680.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 61 780.00 UAH)
Оплачено: 370 680.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 61 780.00 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Масло вершкове - Код за ДК 021:2015 – 15530000-2 - Вершкове масло (Масло вершкове - Код за ДК 021:2015 – 15530000-2 - Вершкове масло
Код ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло
Кількість 2000 кілограм
Період постачання 11.02.2022 - 31.12.2022
Місце постачання 11500, Україна, Житомирська область, Коростень, вулиця Григорія Сковороди, 81 На карті

Внесені зміни

    Номер: d8fd871252c644f1a1c70bf93891bcc5
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: У зв'язку зі зміною ринкових цін
    Номер додаткової угоди: №1
    Дата внесення змін до договору: 28.06.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ _1 до договору 27 від 14.02.2022.pdf