• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Молоко та вершки

1 544.54 UAH з ПДВ
Номер: a990b2210bee4a74b74e53e00c86b2ec
Ідентифікатор договору: UA-2022-01-27-002775-b-a1
Замовник: Чорноморський національний університет імені Петра Могили
Постачальник: Миколаївська філія ТОВ "ІРБІС КОМПАНІ"
Класифікатор ДК 021:2015: 15510000-6 Молоко та вершкиАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: крем кондитерський "TF Expert" 27% жирності 1000г: 93.59000 UAH з ПДВ
молоко ультрапастеризоване 2,5% жирності TF 900г: 25.36000 UAH з ПДВ
вершки ТМ Хохвальд 10*10г 10% жирності: 12.96000 UAH з ПДВ
Номер договору: 37
Дата підписання: 27.01.2022 00:00
Період дії договору: 27.01.2022 00:00 - 31.12.2022 23:59
Сума договору: 1 544.54 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 257.42 UAH)
Оплачено: 1 544.54 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 257.42 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
крем кондитерський "TF Expert" 27% жирності 1000г
Код ДК 021:2015: 15510000-6 Молоко та вершки
Кількість 1 шт
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 54003, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10 На карті
молоко ультрапастеризоване 2,5% жирності TF 900г
Код ДК 021:2015: 15511210-8 Ультрапастеризоване молоко
Кількість 3 шт
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 54003, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10 На карті
вершки ТМ Хохвальд 10*10г 10% жирності
Код ДК 021:2015: 15512000-0 Вершки
Кількість 106 шт
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 54003, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10 На карті

Внесені зміни

    Номер: fc02798ba23b42c8b48e0d74d14e82db
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 30.12.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 1.pdf