• Відкриті торги
  • КЕП

борошно, крупа вівсяна, крупа гречка, крупа кукурудзяна, крупа перлова, крупа манна, крупа пшенична, пшоно, рис, крупа кус-кус, крупа ячнева, крупа булгур

467 544.30 UAH з ПДВ
Номер: cce03694ac1242f7962bc7c100f26514
Ідентифікатор договору: UA-2022-01-05-001076-b-c1
Замовник: Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров'я Пристоличної сільської ради
Постачальник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БС-ФУД"
Класифікатор ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловостіАналіз за цим CPV
Номер договору: 10
Дата підписання: 07.02.2022 00:00
Період дії договору: 07.02.2022 00:00 - 31.12.2022 23:59
Сума договору: 467 544.30 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 77 924.05 UAH)
Оплачено: 8 127.14 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 1 354.52 UAH)
Причини розірвання договору: істотна зміна обставин, якими сторони керувалися під час укладення договору

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
борошно, крупа вівсяна, крупа гречка, крупа кукурудзяна, крупа перлова, крупа манна, крупа пшенична, пшоно, рис, крупа кус-кус, крупа ячнева, крупа булгур
Код ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Кількість 11 найменувань
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 08322, Україна, Київська область, Проліски, вул.Паркова, 6 На карті

Внесені зміни

    Номер: 0862d53ef56346a981f653f9d595194a
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зміна встановленого згідно із законодавством органами державної статистики індексу споживчих цін, зміни курсу іноземної валюти, зміни біржових котирувань або показників Platts, ARGUS регульованих цін (тарифів) і нормативів, що застосовуються в договорі про закупівлю, у разі встановлення в договорі про закупівлю порядку зміни ціни (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зміна юридичної адреси ТОВ "БС-ФУД"
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 16.05.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ _1(10).pdf