• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Оброблені фрукти та овочі (томатна паста, сухофрукти,консервовані помідори, родзинки без кісточок, оброблені огірки, капуста квашена, морожені овочі, морожені фрукти,чорнослив та інше).

6 841.70 UAH без ПДВ
Номер: 819e7f0fc9114fb7a4c9a6cf4fcda3f0
Ідентифікатор договору: UA-2022-01-18-000910-b-b1
Замовник: Дошкільний навчальний заклад №1 " Перлинка"
Постачальник: ФОП Чернобривцев Альберт Геннадійович
Класифікатор ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочіАналіз за цим CPV
Номер договору: 5
Дата підписання: 18.01.2022 00:00
Період дії договору: 18.01.2022 00:00 - 31.12.2022 23:59
Сума договору: 6 841.70 UAH без ПДВ
Оплачено: 6 841.70 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Оброблені фрукти та овочі в асортименті (згідно накладних)
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 150.02 кг
Період постачання 18.01.2022 - 31.12.2022
Місце постачання 30400, Україна, Хмельницька область, місто Шепетівка, вулиця Шешукова, 6 На карті

Внесені зміни

    Номер: 690d4d81cffc4e3bb182a9829066f706
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 11.04.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Додаткова угода оброблені овочі.pdf
    Номер: 849598e08f70487ba9212ead04efd4bb
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 3
    Дата внесення змін до договору: 19.12.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДК оброблені овочі та фрукти.pdf