-
Спрощена закупівля
-
КЕП
М'ясо яловичини охолоджене,великокускове, м'якушеве, безкісткове (15111100-0) код за ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
64 960.00
UAH без ПДВ
Номер:
4d0b2006eac94448b9a8567ac575b0d6
Ідентифікатор договору:
UA-2021-12-30-006380-c-a1
Замовник:
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛУЦЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" ПІДГАЙЦІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
×
-
Код ЄДРПОУ:
01983134
-
Контактна особа:
Юлія Левченко +380332253775, +380508508932 newmed@ukr.net http://lcrl.com.ua/
-
Адреса:
45601, Україна, Волинська область, с. Липини, Луцький р-н, вул. Теремнівська, буд. 100
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
ФОП Тусь Василь Гаврилович
×
-
Код ЄДРПОУ:
2267314035
-
Контактна особа:
Тусь Василь Гаврилович +380334621150 admin-tex-tvg@ukr.net
-
Адреса:
44401, Україна, Волинська область, Стара Вижівка, 44401, Волинська обл., смт.Стара Вижівка, вул.Забілицька,2Д
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю:
М'ясо яловичини охолоджене (великокускове, м'якушеве, безкісткове), відповідність ДСТУ 4589:2006
Безкістковий м’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від рожевого до червоного. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху.
Напівфабрикати повинні бути свіжими за органолептичними, хімічними, мікроскопічними та гістологічними показниками. Для
виробництва напівфабрикатів із яловичини використовують такі сировину та матеріали: яловичину першої категорії від молодих
тварин в охолодженому стані згідно з ГОСТ 779, а також у парному
стані.
: 160.00000 UAH без ПДВ
Номер договору:
1511-22
Дата підписання:
18.01.2022 10:00
Період дії договору:
18.01.2022 00:00 - 31.12.2022 00:00
Сума договору:
64 960.00 UAH без ПДВ
Оплачено:
29 600.00 UAH без ПДВ
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо яловичини охолоджене (великокускове, м'якушеве, безкісткове), відповідність ДСТУ 4589:2006
Безкістковий м’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від рожевого до червоного. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху.
Напівфабрикати повинні бути свіжими за органолептичними, хімічними, мікроскопічними та гістологічними показниками. Для
виробництва напівфабрикатів із яловичини використовують такі сировину та матеріали: яловичину першої категорії від молодих
тварин в охолодженому стані згідно з ГОСТ 779, а також у парному
стані.
Кількість
406 кілограм
Період постачання
до 31.12.2022
Місце постачання
45601, Україна, Волинська область, с. Липини, Луцький р-н, вул. Теремнівська, буд. 100
На карті