-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
Друковані книги
5 213.10
UAH без ПДВ
Номер:
247945817408472d96970b5a6d3fd8b2
Ідентифікатор договору:
UA-2021-12-08-003597-a-c1
Замовник:
Відокремлений структурний підрозділ "Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України"
×
-
Код ЄДРПОУ:
33295386
-
Контактна особа:
Тимченко Тетяна Петрівна 380459762030 vupuska@i.ua
-
Адреса:
08200, Україна, Київська область, Ірпінь, вул. Гагаріна, будинок 9
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
Фізична особа-підприємець Циганко О.Б.
×
-
Код ЄДРПОУ:
2192420880
-
Контактна особа:
Циганко О.Б. +0444087625 condor_books@ukr.net
-
Адреса:
03027, Україна, Київська область, Новосілки, Васильківська, 49
Класифікатор ДК 021:2015:
22110000-4 Друковані книгиАналіз за цим CPV
Номер договору:
99(99)
Дата підписання:
08.12.2021 11:00
Період дії договору:
до 31.12.2021 00:00
Сума договору:
5 213.10 UAH без ПДВ
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Алгоритмізація та програмування.Підр. Ковалюк Т.В.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Економічна інформатика. Підр. Макарова М.В.,Гаркуша С.В.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Біологічна хімія Павлоцька
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Аналіз господарської діяльності. підручник Кіндрацька Г.І., Загородній А.Г.,Кулиняк Ю.І.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі Скопень М.М.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Захист прав споживачів: Язвінська ОГ.М.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства Іванова.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Охорона праці в галузі. Ресторанне господарство та торгівля . М.Б. Симртницька
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Маркетинг. Сучасні концепції та технології підручник Парсяк В.Н.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Маркетингові дослідження Липчук В.В.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Процеси і апарати харчових виробництв : підручник О.І.Черевко, А.М. Поперечний
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Кухні народів світу Ростовський В.С.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021
Сучасна українська кухня Ростовський В.С.
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 17.12.2021