• Переговорна процедура
  • КЕП

М’ясо - за кодом CPV за ДК 021:2015 - 15110000-2 (М'ясо курятини охолоджене, М'ясо свинини охолоджене, М'ясо яловичини охолоджене)

613 619.64 UAH без ПДВ
Номер: 9fadac6ab1a046599e6a1a55d9932bfe
Ідентифікатор договору: UA-2021-11-26-003603-c-b1
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ, СПОРТУ, КУЛЬТУРИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
Постачальник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КУЗЬМИЧ ОЛЕГ СТЕПАНОВИЧ
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 300
Дата підписання: 08.12.2021 00:00
Період дії договору: 08.12.2021 00:00 - 31.12.2021 23:59
Сума договору: 613 619.64 UAH без ПДВ
Оплачено: 613 619.64 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо курятини охолоджене
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 3845.44 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 31400, Україна, Хмельницька область, Хмельницький район, селище міського типу Стара Синява, ВУЛИЦЯ ГРУШЕВСЬКОГО, будинок 21 На карті
М'ясо свинини охолоджене
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 680.25 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 31400, Україна, Хмельницька область, Хмельницький район, селище міського типу Стара Синява, ВУЛИЦЯ ГРУШЕВСЬКОГО, будинок 21 На карті
М'ясо яловичини охолоджене
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 110.67 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 31400, Україна, Хмельницька область, Хмельницький район, селище міського типу Стара Синява, ВУЛИЦЯ ГРУШЕВСЬКОГО, будинок 21 На карті

Внесені зміни

    Номер: add201abbbdf41bab34b0ac50341def2
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 21.12.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Додаткова мясо _ 1.pdf