• Відкриті торги
  • КЕП

М'ясо свинини, яловичини та куряче (Єдиний закупівельний словник ДК 021:2015: 15110000 -2 М'ясо)

349 150.00 UAH без ПДВ
Номер: 3fd1c6b204c548eb92c5fa420a36fe62
Ідентифікатор договору: UA-2021-11-05-010219-b-a1
Замовник: Управління освіти Могилів-Подільської міської ради
Постачальник: ТОВ "Деражня-Агро"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 7/2
Дата підписання: 07.12.2021 15:00
Період дії договору: 07.12.2021 00:00 - 31.12.2021 00:00
Сума договору: 349 150.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 119 789.60 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Свинина у відрубах без кісток охолоджена та заморожена
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 1645 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання Відповідно до документації
Яловичина (бичок) 1-й категорії без кісток охолоджена та заморожена
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 35 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання Відповідно до документації
Четвертина курчати задня охолоджена
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 35 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання Відповідно до документації
Печінка куряча охолоджена
Код ДК 021:2015: 15112300-9 Печінка свійської птиці
Кількість 85 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання Відповідно до документації
Філе куряче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 900 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання Відповідно до документації

Внесені зміни

    Номер: 5607af8e05214283bdef62fe10b6456a
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 30.12.2021 14:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ №1 М'ясо.pdf
p7s
sign.p7s