-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
м'ясо яловиче (стегно без кістки яловиче, охолоджене; лопатка без кістки яловича, охо...×-
м'ясо яловиче (стегно без кістки яловиче, охолоджене; лопатка без кістки яловича, охолоджена; шийна частина яловича, охолоджена; печінка яловича, охолоджена), м'ясо свинини (лопатка свинна без кістки, охолоджена; стегно свинне без кістки, охолоджене; шийна частина свинна, охолоджена), м'ясо курятини (філе куряче, охолоджене; стегно куряче, охолоджене; печінка куряча, охолоджена) (код згідно з ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)
- ID: UA-2024-01-16-016623-a
- Дата створення : 16.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20406216
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -