• test alt
  • Як без порушень проводити поточні ремонтні роботи приміщень, де приймають хворих

    • 23.11.2020

    Чинне законодавство щодо закупівель товарів, робіт та послуг змінюється під дією нового чинника - вірус COVID-19 та нових потреб із боротьби з цим вірусом. Медичні заклади, які допомагають хворим на COVID-19, можуть укладати прямий договір під час проведення закупівель послуг з поточного ремонту приміщень. В той самий час замовники не повинні думати, що такий крок це спрощення закупівель чи можливість халатно відноситися до них.

    Замовник повинен правильно обрати предмет закупівлі. Поточний ремонт – це послуга. Визначення предмета закупівлі визначається як при закупівлі робіт окремо за кожним об’єктом: окремим будинком, будівлею, спорудою. Замовник, який приймає хворих на COVID-19, може провести закупівлю послуг з поточного ремонту не тільки палат, але і будівель, споруд.

    Якщо замовнику потрібно провести поточний ремонт у декількох корпусах, то йому потрібно проводити окремі закупівлі, вартість закупівель не потрібно сумувати. В той самий час, якщо поточний ремонт потрібно провести в одному корпусі на декількох поверхах, то можна проводити одну закупівлю, оскільки це один об’єкт. Джерело: https://bit.ly/2Kt9swS

    З усіх питань щодо закупівель звертайтесь до наших менеджерів за телефоном 0 800 330 331