• test alt
  • Віртуальна кімната даних по об’єктах приватизації від ФДМУ

    • 24.01.2020

    Фонд державного майна України (ФДМУ) запускає в тестовому режимі віртуальну кімнату даних по об’єктах приватизації. Передбачається, що така кімната зі сховищем документів спростить доступ потенційному інвестору до інформації щодо об’єкту приватизації, допоможе прийняти правильне рішення щодо купівлі об’єкту, зробить процес приватизації об’єкту максимально прозорим, допоможе знівелювати корупційну ланку, яка існує при отриманні документів, покращить та збільшить конкуренцію, що в свою чергу збільшить ціну об’єкту при проведенні аукціону.

    На даний момент потенційним інвесторам та всім охочим в віртуальній кімнаті доступні документи, що не містять комерційної таємниці. Для їх отримання треба пройти коротку реєстрацію за посиланням https://bit.ly/2NAy8C7. Повноцінна кімната даних буде впроваджена протягом першого кварталу 2020 року. Для отримання даних в повноцінній кімнаті потрібно буде підписати угоду про нерозголошення та розкриття всієї інформації про об’єкт.

    В планах є створення фізичної кімнати даних, аналог віртуальної, в якій відвідувач, відповідно до свого доступу, зможе ознайомитись з оригіналами документів.

    Джерело: https://bit.ly/2sCYHQ4

    Слідкуйте за нашими новинами, нові й цікаві лоти попереду!

    Нові лоти playtender.com.ua