• test alt
  • Укроборонпром уклав першу рамкову угоду на Prozorro

    • 09.11.2020

    Державний концерн «Укроборонпром» вирішив скористатися усіма можливостями електронної системи Prozorro та уклав першу рамкову угоду через електронну систему. Угода була укладена із 5 постачальниками бензину та дизпалива на суму 2,5 млн грн. Такий крок дасть можливість Концерну купувати пальне без оголошення окремого тендеру та у короткі строки при наявності потреби у пальному. Концерн має потребу у 75 тис л бензину та 14,5 тис л дизпалива до кінця 2021 року.

    Рамкова угода дозволила зафіксувати граничну ціну палива за 1 літр, скоротити час на його доставку до кількох днів. Згідно рамкової угоди при наявності потреби у Концерну постачальники палива будуть конкурувати та пропонувати свої ціни. Той, хто запропонує найнижчу ціну і стане постачальником.

    За словами директора із закупівель ДК «Укроборонпром» Надії Бігун підписання рамкової угоди із переможцями тендеру зайняло лише 4 години, хоча Закон «Про публічні закупівлі» відводить на це 45 календарних днів.

    Система Prozorro допомогла Концерну за 10 місяців поточного року заощадити майже 550 млн грн. Джерело: https://bit.ly/2GxaRAK

    З усіх питань щодо закупівель звертайтесь до наших менеджерів за телефоном 0 800 330 331