• test alt
  • Торги "на швидкість" закінчено! Нові технічні зміни на майданчику

    • 11.10.2024

    Командою наших технічних фахівців були реалізовані чергові обов’язкові технічні доопрацювання від ДП "ПРОЗОРРО". Детальніше про останні розповідаємо далі.

    • Зміни щодо дати подачі пропозиції

    Відтепер після реєстрації пропозиції за нею буде зафіксовано дату її активації. При тому, у разі внесення змін до такої пропозиції, датою подачі буде вважатися саме дата внесення останніх змін, а не дата першої реєстрації, як це було раніше.

    У разі, якщо у закупівлі було подано дві або більше пропозицій з однаковою ціною, то система автоматично визначить їх у порядку дати останньої активації пропозиції. Активація пропозиції здійснюється шляхом обов’язкового накладення електронного підпису учасника.

    Такі зміни застосовано до усіх типів процедур закупівель та дозволять зробити процес оголошення закупівлі та подання пропозицій ще більш прозорим та справедливим.

    • Конфіденційність файлів у відборах

    Реалізовано можливість додавати ознаку конфіденційності до файлів у заявках постачальників. Тобто відтепер при подачі заявки у відборі, учасник може (у разі потреби) визначити документ конфіденційним. Така можливість була додана до відборів у динамічну систему закупівель та до відборів у каталог.

    Успішних закупівель!