• test alt
  • П'ять порад для закупівельника

    • 07.09.2022

    Сьогодні ми підготували особливий перелік - 5 нешаблонних порад, дотримуючись яких, ви точно станете найефективнішим закупівельником.


    1. Будьте в курсі. На сьогодні є багато безкоштовних ресурсів, де можна ознайомитись з оновленнями у законодавстві та рекомендаціями щодо проведення закупівель. Ваші знання допоможуть вам уникнути порушень та полегшать закупівельний процес.
    2. Не бійтесь використовувати нові інструменти для закупівель. Усі вони створюються для того, щоб ваші закупівлі були ефективнішими. До прикладу Prozorro Market дозволяє закуповувати товари та послуги значно швидше, та у перевірених постачальників..
    3. Спілкуватись з бізнесом- можна. Саме бізнес знає краще за інших специфічні деталі тих товарів, робіт та послуг, які ви потребуєте. Та пам’ятайте, що опиратись на ці поради на 100 відсотків не можна - до усього варто ставитись з долею критики.
    4. Ваш майданчик - ваш партнер. Він працює, щоб зробити вашу працю комфортнішою. Служба підтримки та юристи дають відповіді на складні питання. Періодично на з’являються оновлення, що значно спрощують вашу роботу. Є соцмережі, де публікуються професійні статті, роз’яснення та поради. Не бійтесь дзвонити та запитувати, адже ви краще за інших знаєте, що саме вам потрібно.
    5. Навчайтесь. Prozorro, професійні юристи, майданчики готують багато безкоштовних вебінарів, пишуть статті, гайди, інструкції, спілкуються в чатах, щоб ви не загубились у закупівельних новинах. Оберіть кілька платформ для отримання інформації, які вам подобаються найбільше, та черпайте звідти актуальні новини та поради.