• test alt
  • Анонс змін в системі, які чекаємо у 2021 році

    • 18.05.2021

    Електронна система ProZorro постійно розвивається та удосконалюється для зручності та якісного проведення публічних закупівель, мінімізації помилок. У 2021 році також очікується багато вдосконалень:

    - Електронізація тендерної документації – за допомогою збільшення кількості електронних полів необхідна інформація буде заповнюватись, а не завантажуватись окремими документами. Наприклад, учаснику замість завантаження документу потрібно буде проставити лише галочку.

    -Модуль оскарження – новий модуль, який спростить подання скарг, мінімізує помилки учасників при складанні скарги. Модуль передбачає заповнення необхідних полів та проставляння галочок. Це дозолить не упустити потрібну інформацію, зберегти кошти скаржнику, якщо він забув будь-яку норму Закону «Про публічні закупівлі» чи внести потрібну інформацію (наприклад, найпоширенішою помилкою скаржників є те, що вони не вказують свою повну адресу), дозволить не скаржитись на те, на що не мають право скаржитись. Також новий модуль дозволить краще аналізувати скарги.

    - Інтеграція з вебпорталом використання публічних коштів E-data – інтеграція допоможе не дублювати договір про закупівлю в різні системи (ProZorro, E-data). Завантаживши договір про закупівлю у систему ProZorro, він автоматично продублюється у вебпортал E-data.

    - Інтеграція системи ProZorro та НАЗК – такий крок дозволить замовникам перевіряти потенційних постачальників безпосередньо у системі.

    - Тестування уповноважених осіб – уповноважені особи (УО) зможуть пройти тестування, підтвердити та підвищити свою кваліфікацію у сфері публічних закупівель. УО, які складують тести, отримають відповідну відмітку на авторизованому майданчику та зможуть продовжити виконувати свої функції. Джерело: https://bit.ly/3o8H4Qc

    З усіх питань щодо закупівель звертайтесь до наших менеджерів за телефоном 0 800 330 33