-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене, м'ясо свинини охолоджене (без кості...×-
Філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене, м'ясо свинини охолоджене (без кості), печінка куряча охолоджена
- ID: UA-2024-01-02-002227-a
- Дата створення : 02.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20299053
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СМІЛЯНСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА МИСТЕЦЬКА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" ЄДРПОУ: 21378797ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Печінка куряча (охолоджена), філе куряче (охолоджене), стегно куряче (охолоджене), м’ясо с...×-
Печінка куряча (охолоджена), філе куряче (охолоджене), стегно куряче (охолоджене), м’ясо свинини (без кістки)
- ID: UA-2022-12-21-022207-a
- Дата створення : 21.12.22
- Внутрішній номер закупівлі: 16385650
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СМІЛЯНСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА МИСТЕЦЬКА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" ЄДРПОУ: 21378797ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
М'ясо свинини свіже чи охолоджене (без кості); Філе куряче свіже чи охолоджене; Четве...×-
М'ясо свинини свіже чи охолоджене (без кості); Філе куряче свіже чи охолоджене; Четверть куряча свіжа чи охолоджена
- ID: UA-2022-09-12-009197-a
- Дата створення : 12.09.22
- Внутрішній номер закупівлі: 15312388
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СМІЛЯНСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА МИСТЕЦЬКА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" ЄДРПОУ: 21378797ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М'ясо свинини свіже чи охолоджене (без кості); Філе куряче свіже чи охолоджене, Четве...×-
М'ясо свинини свіже чи охолоджене (без кості); Філе куряче свіже чи охолоджене, Четверть куряча свіжа чи охолоджена
- ID: UA-2022-01-06-000737-b
- Дата створення : 06.01.22
- Внутрішній номер закупівлі: 13556305
Комунальний заклад "Смілянська спеціалізована мистецька школа-інтернат Черкаської обласної ради ЄДРПОУ: 21378797ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М’ясо свинини (без кості) свіже чи охолоджене ; філе куряче свіже чи охолоджене, четверть...×-
М’ясо свинини (без кості) свіже чи охолоджене ; філе куряче свіже чи охолоджене, четверть куряча свіжа чи охолоджена
- ID: UA-2021-01-06-001107-a
- Дата створення : 06.01.21
- Внутрішній номер закупівлі: 8106025
Комунальний заклад "Смілянська спеціалізована мистецька школа-інтернат Черкаської обласної ради ЄДРПОУ: 21378797ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -