-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо для харчування учнів 1-4 класів(яловичина,свинина,філе курятини)- ID: UA-2024-12-11-018256-a
- Дата створення : 11.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23632743
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо- ID: UA-2024-10-17-003141-a
- Дата створення : 17.10.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22922267
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (яловичина,курятина,свинина)- ID: UA-2024-08-28-004801-a
- Дата створення : 28.08.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22427425
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (курятина,свинина,яловичина)- ID: UA-2024-05-23-004926-a
- Дата створення : 23.05.24
- Внутрішній номер закупівлі: 21638419
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАктивна -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (яловичина,свинина,курятина)- ID: UA-2024-04-29-009357-a
- Дата створення : 29.04.24
- Внутрішній номер закупівлі: 21432157
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо- ID: UA-2024-04-17-001546-a
- Дата створення : 17.04.24
- Внутрішній номер закупівлі: 21318631
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
М'ясо (м’ясо яловиче (лопаткова частина охолоджена без кістки), м’ясо свиняче (лопатк...×-
М'ясо (м’ясо яловиче (лопаткова частина охолоджена без кістки), м’ясо свиняче (лопаткова частина охолоджена без кістки) та м'ясо куряче (філе охолоджене))
- ID: UA-2023-12-20-012232-a
- Дата створення : 20.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20164350
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо свинне та гов'ядина (охолоджені)- ID: UA-2023-02-06-009930-a
- Дата створення : 06.02.23
- Внутрішній номер закупівлі: 16870025
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -