-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
15110000-2 М’ясо (свинина охолоджена без кістки, філе куряче)- ID: UA-2023-02-02-011163-a
- Дата створення : 02.02.23
- Внутрішній номер закупівлі: 16833348
Вище професійне училище №34 м. Виноградів ЄДРПОУ: 03068903ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
15110000-2 М’ясо- ID: UA-2022-02-09-000544-a
- Дата створення : 09.02.22
- Внутрішній номер закупівлі: 14028525
Вище професійне училище №34 м. Виноградів ЄДРПОУ: 03068903ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
15110000-2 М’ясо (Свинина охолоджена або заморожена м’якоть, Яловичина охолоджена або замо...×-
15110000-2 М’ясо (Свинина охолоджена або заморожена м’якоть, Яловичина охолоджена або заморожена м’якоть І категорії, Філе куряче охолоджене або заморожене, Гомілка куряча охолоджена або заморожена, Крила курячі охолоджені або заморожені, Стегна курячі охолоджені або заморожені)
- ID: UA-2021-03-09-001375-c
- Дата створення : 09.03.21
- Внутрішній номер закупівлі: 8948074
Вище професійне училище №34 м. Виноградів ЄДРПОУ: 03068903ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
15110000-2 М’ясо- ID: UA-2021-02-24-008265-b
- Дата створення : 24.02.21
- Внутрішній номер закупівлі: 8783060
Вище професійне училище №34 м. Виноградів ЄДРПОУ: 03068903ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
15113000-3 Свинина- ID: UA-2021-02-09-001303-b
- Дата створення : 09.02.21
- Внутрішній номер закупівлі: 8511858
Вище професійне училище №34 м. Виноградів ЄДРПОУ: 03068903ДК 021:2015: 15113000-3 СвининаЗавершена -