-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Філе куряче охолоджене в/г, гомілка куряча без кістки охолоджена, в/г- ID: UA-2024-03-12-013614-a
- Дата створення : 12.03.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20998455
БОЯРСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ "ГАРМОНІЯ" БОЯРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 20611119ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (Куряче філе охолоджене (15112130-6 - Курятина);...×-
за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (Куряче філе охолоджене (15112130-6 - Курятина); Куряча четверть охолоджена (15112130-6 - Курятина); Яловичина охолоджена цілими кусками не менше 1,5-2 кг (лопатка, задня частина) без кісток (15111100-0 - Яловичина))
- ID: UA-2024-03-11-006015-a
- Дата створення : 11.03.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20978171
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЗОЛОТИЙ КОЛОСОК" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЄДРПОУ: 38097709ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (Куряче філе охолоджене (15112130-6 - Курятина);...×-
за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (Куряче філе охолоджене (15112130-6 - Курятина); Куряче стегно охолоджене (15112130-6 - Курятина); Яловичина охолоджена цілими кусками не менше 1,5-2 кг (лопатка, задня частина) без кісток (15111100-0 - Яловичина))
- ID: UA-2024-02-19-006878-a
- Дата створення : 19.02.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20783243
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЩАСЛИВА КРАЇНА" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ" ЄДРПОУ: 41875318ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо (свинина, телятина, філе куряче, філе стегна курячого)- ID: UA-2024-02-16-003858-a
- Дата створення : 16.02.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20767066
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (Куряче філе охолоджене (15112130-6 - Курятина);...×-
за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (Куряче філе охолоджене (15112130-6 - Курятина); Куряча четверть охолоджена (15112130-6 - Курятина); Яловичина охолоджена цілими кусками не менше 1,5-2 кг (лопатка, задня частина) без кісток (15111100-0 - Яловичина))
- ID: UA-2024-02-12-010690-a
- Дата створення : 12.02.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20717990
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЗОЛОТИЙ КОЛОСОК" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЄДРПОУ: 38097709ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Філе куряче (охолоджене та/або свіжоморожене)- ID: UA-2024-02-01-015138-a
- Дата створення : 01.02.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20611263
Управління освіти Васильківської міської ради ЄДРПОУ: 05408349ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясо (ДК 021:2015 -15110000-2 М’ясо)- ID: UA-2024-01-24-017322-a
- Дата створення : 24.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20513070
ВИШНІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ № 1 ВИШНЕВОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЄДРПОУ: 37606428ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Філе куряче за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 (М’ясо)- ID: UA-2024-01-24-000072-a
- Дата створення : 24.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20495829
ВИШНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "ІДЕАЛ" ВИШНЕВОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЄДРПОУ: 25667099ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
М’ясо птиці- ID: UA-2024-01-19-013878-a
- Дата створення : 19.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20455947
НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ УКРАЇНИ "КИЇВСЬКИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ ІМЕНІ ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО" ЄДРПОУ: 02070921ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Українська Визвольна Війна
-
Без аукціону
Яловичина, свинина, курятина, печінка яловича- ID: UA-2024-01-11-002744-a
- Дата створення : 11.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20352910
Ново-Білицький психоневрологічний інтернат для чоловіків ЄДРПОУ: 26267255ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
15110000-2 М’ясо- ID: UA-2023-12-28-007598-a
- Дата створення : 28.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20280011
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
М’ясо (Свинина охолоджена, яловичина охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охо...×-
М’ясо (Свинина охолоджена, яловичина охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене, тушки курей охолоджені)
- ID: UA-2023-12-27-008484-a
- Дата створення : 27.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20266818
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
15110000-2 - М’ясо (філе куряче охолоджене; м’ясо свинина 2 категорія)- ID: UA-2023-12-20-023309-a
- Дата створення : 20.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20175298
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ДИВОСВІТ" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ" ЄДРПОУ: 43822509ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
код ДК 021:2015 – 15110000-2 м’ясо (м’ясо яловичини, тушки курей охолоджені, куряче філе о...×-
код ДК 021:2015 – 15110000-2 м’ясо (м’ясо яловичини, тушки курей охолоджені, куряче філе охолоджене)
- ID: UA-2023-12-19-004280-a
- Дата створення : 19.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20131978
НАЦІОНАЛЬНА ДИТЯЧА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЛІКАРНЯ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ ЄДРПОУ: 01994089ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
М'ясо ( лопатка свинна безкісткова, лопатка безкісткова телятини, філе куряче, стегно...×-
М'ясо ( лопатка свинна безкісткова, лопатка безкісткова телятини, філе куряче, стегно куряче, курина тушка, філе індика)
- ID: UA-2023-12-18-008044-a
- Дата створення : 18.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20111955
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -