-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Відро емальоване, миска нержавійка, каструля алюмінієва, ковш емальований, чайник емальова...×-
Відро емальоване, миска нержавійка, каструля алюмінієва, ковш емальований, чайник емальований, совок, віник, швабра за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015:39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
- ID: UA-2025-09-10-001310-a
- Дата створення : 10.09.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26382589
Яхницька спеціальна школа Полтавської обласної ради ЄДРПОУ: 04590671ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Друшляк, доска для нарізки, кошик сухарниця, запаска до швабри, салаторізка, ополовник, ло...×-
Друшляк, доска для нарізки, кошик сухарниця, запаска до швабри, салаторізка, ополовник, ложка кухонна за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015:39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
- ID: UA-2024-11-12-005838-a
- Дата створення : 12.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23215370
Яхницька спеціальна школа Полтавської обласної ради ЄДРПОУ: 04590671ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Кухонне приладдя, згідно ДК 021:2015:39220000-0 - Кухонне приладдя, товари для дому та гос...×-
Кухонне приладдя, згідно ДК 021:2015:39220000-0 - Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
- ID: UA-2023-06-06-000363-a
- Дата створення : 06.06.23
- Внутрішній номер закупівлі: 17998603
Яхницька спеціальна школа Полтавської обласної ради ЄДРПОУ: 04590671ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчуванняЗавершена -