-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перш...×-
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
- ID: UA-2025-04-30-006788-a
- Дата створення : 30.04.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25154476
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КОЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 44080090ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Курятина- ID: UA-2025-04-24-005765-a
- Дата створення : 24.04.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25102910
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КОЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 44080090ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перш...×-
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
- ID: UA-2025-03-28-013284-a
- Дата створення : 28.03.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24861160
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КОЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 44080090ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590- ID: UA-2025-02-07-012166-a
- Дата створення : 07.02.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24358428
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КОЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 44080090ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590- ID: UA-2025-01-28-016135-a
- Дата створення : 28.01.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24218293
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КОЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 44080090ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -