-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143, (ДК 021:2015:15110000-2 – М’ясо)- ID: UA-2025-09-23-008049-a
- Дата створення : 23.09.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26523685
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоПеріод подачі пропозиційдо закінчення періоду залишився день (до 26.09.25 14:00)
-
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143- ID: UA-2025-03-12-003545-a
- Дата створення : 12.03.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24684251
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143- ID: UA-2025-01-02-002047-a
- Дата створення : 02.01.25
- Внутрішній номер закупівлі: 23926136
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
ДК 021:2015:15110000-2 М`ясо- ID: UA-2024-11-04-011959-a
- Дата створення : 04.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23121624
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
ДК 021:2015:15110000-2 М`ясо- ID: UA-2024-11-04-007829-a
- Дата створення : 04.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23117449
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М’ясо (ЯЛОВИЧИНА, СВИНИНА, ФІЛЕ КУРЯЧЕ, ЧВЕРТЬ КУРЯЧА, ПЕЧІНКА СВИНЯЧА)- ID: UA-2022-02-04-013599-b
- Дата створення : 04.02.22
- Внутрішній номер закупівлі: 13973394
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М’ясо (ЯЛОВИЧИНА, СВИНИНА, ФІЛЕ КУРЯЧЕ, ЧВЕРТЬ КУРЯЧА, ПЕЧІНКА СВИНЯЧА)- ID: UA-2022-01-14-006375-a
- Дата створення : 14.01.22
- Внутрішній номер закупівлі: 13612135
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Переговорна процедура
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясо (СВИНИНА, ФІЛЕ КУРЯЧЕ, ЧВЕРТЬ КУРЯЧА)- ID: UA-2021-10-28-011394-a
- Дата створення : 28.10.21
- Внутрішній номер закупівлі: 12206628
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М’ясо (СВИНИНА, ФІЛЕ КУРЯЧЕ, ЧВЕРТЬ КУРЯЧА)- ID: UA-2021-09-28-010816-b
- Дата створення : 28.09.21
- Внутрішній номер закупівлі: 11753688
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590- ID: UA-2021-09-09-012925-c
- Дата створення : 09.09.21
- Внутрішній номер закупівлі: 11457354
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Чверть задня курячя, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143- ID: UA-2021-09-03-010943-c
- Дата створення : 03.09.21
- Внутрішній номер закупівлі: 11368305
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143- ID: UA-2021-09-03-010895-c
- Дата створення : 03.09.21
- Внутрішній номер закупівлі: 11368219
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590- ID: UA-2021-09-03-010469-c
- Дата створення : 03.09.21
- Внутрішній номер закупівлі: 11367539
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М’ясо (СВИНИНА, ФІЛЕ КУРЯЧЕ, ЧВЕРТЬ КУРЯЧА)- ID: UA-2021-09-03-010038-c
- Дата створення : 03.09.21
- Внутрішній номер закупівлі: 11366819
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -