-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, М'якоть без кістки ялови...×-
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
- ID: UA-2025-03-31-001375-a
- Дата створення : 31.03.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24863988
Вараський ліцей №2 Вараської міської ради ЄДРПОУ: 33451143ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо яловичини- ID: UA-2025-02-07-009536-a
- Дата створення : 07.02.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24355773
Вараський ліцей №2 Вараської міської ради ЄДРПОУ: 33451143ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143- ID: UA-2025-02-03-016891-a
- Дата створення : 03.02.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24292502
Вараський ліцей №2 Вараської міської ради ЄДРПОУ: 33451143ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призн...×-
Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням, м'якушеві, безкісткові, заморожені; напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням, м'якушеві, безкісткові, заморожені; філе куряче охолоджене
- ID: UA-2024-12-02-008356-a
- Дата створення : 02.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23474872
Вараський ліцей №2 Вараської міської ради ЄДРПОУ: 33451143ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Філе куряче охолоджене- ID: UA-2024-12-02-008216-a
- Дата створення : 02.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23474752
Вараський ліцей №2 Вараської міської ради ЄДРПОУ: 33451143ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -