-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТ...×-
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
- ID: UA-2025-08-22-000668-a
- Дата створення : 22.08.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26211118
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолодж...×-
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
- ID: UA-2025-01-15-014718-a
- Дата створення : 15.01.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24037343
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М...×-
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
- ID: UA-2025-01-10-001621-a
- Дата створення : 10.01.25
- Внутрішній номер закупівлі: 23980041
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (четвертина куряча )- ID: UA-2024-12-26-004315-a
- Дата створення : 26.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23873816
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (четвертина куряча)- ID: UA-2024-12-24-008276-a
- Дата створення : 24.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23842218
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (філе куряче, четвертина куряча, м'ясо говяжо-свинне)- ID: UA-2024-12-23-018803-a
- Дата створення : 23.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23829769
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (лопатка свинна охол., м'ясо говяжо-свинне, філе куряче)- ID: UA-2024-12-20-015700-a
- Дата створення : 20.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23798858
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (лопатка свинна охол., м'ясо говяжо-свинне, філе куряче)- ID: UA-2024-12-20-003820-a
- Дата створення : 20.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23786884
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (лопатка свинна охол., м'ясо говяжо-свинне, філе куряче)- ID: UA-2024-12-19-018371-a
- Дата створення : 19.12.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23776512
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (філе куряче, четвертина куряча)- ID: UA-2024-11-28-011922-a
- Дата створення : 28.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23443755
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (четвертина куряча)- ID: UA-2024-11-28-007638-a
- Дата створення : 28.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23439507
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (філе куряче, м'ясо говяжо-свинне)- ID: UA-2024-11-27-016007-a
- Дата створення : 27.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23428488
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (лопатка свинна охол., м'ясо говяжо-свинне, філе куряче, четвертина куряча...- ID: UA-2024-11-27-011192-a
- Дата створення : 27.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23423693
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (філе куряче, м'ясо говяжо-свинне)- ID: UA-2024-11-27-006923-a
- Дата створення : 27.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23419429
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо (четвертина куряча)- ID: UA-2024-11-27-002446-a
- Дата створення : 27.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23414965
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -