-
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
15110000-2 – М'ясо: (Філе куряче охолоджене ДСТУ 3143, стегно куряче охолоджене ДСТУ...- ID: UA-2025-01-02-004027-a
- Дата створення : 02.01.25
- Внутрішній номер закупівлі: 23928079
Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради ЄДРПОУ: 21748470ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
15110000-2 – М'ясо: (Філе куряче охолоджене ДСТУ 3143, четвертина задня куряча охолод...×-
15110000-2 – М'ясо: (Філе куряче охолоджене ДСТУ 3143, четвертина задня куряча охолоджена ДСТУ 3143)
- ID: UA-2024-09-18-006194-a
- Дата створення : 18.09.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22624356
Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради ЄДРПОУ: 21748470ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Четвертина куряча охолоджена- ID: UA-2024-01-24-002497-a
- Дата створення : 24.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20498203
Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради ЄДРПОУ: 21748470ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг- ID: UA-2024-01-23-013611-a
- Дата створення : 23.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20491429
Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради ЄДРПОУ: 21748470ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
ДК 021:2015 – 2015: 15110000-2 - М’ясо: Філе куряче- ID: UA-2023-10-23-011122-a
- Дата створення : 23.10.23
- Внутрішній номер закупівлі: 19378562
Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради ЄДРПОУ: 21748470ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із свинини, лопаткової частин туш...×-
М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із свинини, лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною (охолоджений); М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із яловичини, з лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною (охолоджений); Філе куряче (охолоджене), Філе куряче (охолоджене)
- ID: UA-2023-02-08-003862-a
- Дата створення : 08.02.23
- Внутрішній номер закупівлі: 16898196
Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради ЄДРПОУ: 21748470ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -