-
-
Відкриті торги
-
КЕП
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (м’ясо яловиче, кури, філе куряче, четверть куряча, печінк...×-
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (м’ясо яловиче, кури, філе куряче, четверть куряча, печінка яловича)
- ID: UA-2020-01-22-001944-b
- Дата створення : 22.01.20
- Внутрішній номер закупівлі: 4332615
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (м’ясо яловиче, кури, філе куряче, окорок курячий, печінка...×-
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (м’ясо яловиче, кури, філе куряче, окорок курячий, печінка яловича)
- ID: UA-2019-01-04-001721-c
- Дата створення : 04.01.19
- Внутрішній номер закупівлі: 2999095
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (м’ясо яловиче, кури, філе куряче, четверть куряча, печін...×-
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (м’ясо яловиче, кури, філе куряче, четверть куряча, печінка яловича)
- ID: UA-2018-03-16-001949-c
- Дата створення : 16.03.18
- Внутрішній номер закупівлі: 1885750
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (м’ясо яловиче, кури, філе куряче, четверть куряча, печін...×-
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (м’ясо яловиче, кури, філе куряче, четверть куряча, печінка яловича)
- ID: UA-2017-12-28-000680-b
- Дата створення : 28.12.17
- Внутрішній номер закупівлі: 1651240
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -