-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Окіст свинний, без кістки ,охолоджений,курчата - бройлери тушки,охолоджені,куряча грудка б...×-
Окіст свинний, без кістки ,охолоджений,курчата - бройлери тушки,охолоджені,куряча грудка без кістки охолоджена,мясо стегна куряче, охолоджене ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо
- ID: UA-2025-10-03-003969-a
- Дата створення : 03.10.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26634111
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СОСНИЦЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР" ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 05266524ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Курчата-бройлери тушки, заморож...×-
Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143 за ЄЗС ДК 021:2015:15110000-2-М'ясо
- ID: UA-2025-01-30-006304-a
- Дата створення : 30.01.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24247785
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СОСНИЦЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР" ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 05266524ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М’ясо свинини охолоджене, стегно куряче охолоджене ,філе куряче охолоджене, печінка свинин...×-
М’ясо свинини охолоджене, стегно куряче охолоджене ,філе куряче охолоджене, печінка свинини заморожена ,за ЄЗС ДК 021:2015 : 15110000-2 - М’ясо
- ID: UA-2022-01-31-003183-c
- Дата створення : 31.01.22
- Внутрішній номер закупівлі: 13866251
Комунальний заклад "Сосницький навчально - реабілітаційний центр" Чернігівської обласної ради ЄДРПОУ: 05266524ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги відміненоТорги відмінено -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Мясо- ID: UA-2020-02-17-000327-c
- Дата створення : 17.02.20
- Внутрішній номер закупівлі: 4499954
Комунальний заклад "Сосницький навчально - реабілітаційний центр" Чернігівської обласної ради ЄДРПОУ: 05266524ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -