-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Печінка яловича- ID: UA-2024-09-10-010877-a
- Дата створення : 10.09.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22542535
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ КАРДІОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР" ЄДРПОУ: 03568362ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясо- ID: UA-2023-08-01-011759-a
- Дата створення : 01.08.23
- Внутрішній номер закупівлі: 18557031
Комунальне некомерційне підприємство Сумської обласної ради "Сумський обласний клінічний кардіологічний центр" ЄДРПОУ: 03568362ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Четвертина куряча заморожена (ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо)- ID: UA-2022-02-10-004491-c
- Дата створення : 10.02.22
- Внутрішній номер закупівлі: 14067781
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ КАРДІОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР" ЄДРПОУ: 03568362ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо куриці (ДК 021-2015 - 15110000-2 - М’ясо)- ID: UA-2021-10-27-001817-c
- Дата створення : 27.10.21
- Внутрішній номер закупівлі: 12171326
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо куриці (четверть куряча) (ДК 021-2015 15110000-2 - М’ясо)- ID: UA-2021-03-29-002409-b
- Дата створення : 29.03.21
- Внутрішній номер закупівлі: 9277872
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо куриці (четверть куряча) (код ДК 021:2015 - 15110000-2 - М'ясо)- ID: UA-2021-02-05-000297-c
- Дата створення : 05.02.21
- Внутрішній номер закупівлі: 8458409
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясо куриці (четверть куряча)- ID: UA-2020-06-12-007365-c
- Дата створення : 12.06.20
- Внутрішній номер закупівлі: 5258949
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -