-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Оборонна закупівля
-
Без аукціону
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2025-11-25-015732-a
- Дата створення : 25.11.25
- Внутрішній номер закупівлі: 27267372
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА Т0300 ЄДРПОУ: 33114148ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Оборонна закупівля
-
Без аукціону
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2025-11-20-003354-a
- Дата створення : 20.11.25
- Внутрішній номер закупівлі: 27195696
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА Т0300 ЄДРПОУ: 33114148ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Оборонна закупівля
-
Без аукціону
Промислове кухонне обладнання- ID: UA-2024-11-28-010941-a
- Дата створення : 28.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23446764
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА Т0300 ЄДРПОУ: 33114148ДК 021:2015: 39314000-6 Промислове кухонне обладнанняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Оборонна закупівля
-
Без аукціону
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2024-10-02-002048-a
- Дата створення : 02.10.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22770815
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА Т0300 ЄДРПОУ: 33114148ДК 021:2015: 39314000-6 Промислове кухонне обладнанняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Оборонна закупівля
-
Без аукціону
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2024-10-02-001794-a
- Дата створення : 02.10.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22770627
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА Т0300 ЄДРПОУ: 33114148ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Оборонна закупівля
-
Без аукціону
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2023-12-23-000676-a
- Дата створення : 23.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20223205
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА Т0300 ЄДРПОУ: 33114148ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняЗавершена -