-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Оборонна закупівля
-
Без аукціону
Машина гастрономічна слайсер- ID: UA-2025-10-15-012183-a
- Дата створення : 15.10.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26766955
Військова частина Т0970 ЄДРПОУ: 26641943ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2025-10-15-000295-a
- Дата створення : 15.10.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26755051
Військова частина Т0970 ЄДРПОУ: 26641943ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняПеріод уточненьдо закінчення періоду залишилося 4 дні (до 21.10.25 09:00)
-
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2025-07-23-000642-a
- Дата створення : 23.07.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25946784
Військова частина Т0970 ЄДРПОУ: 26641943ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2025-07-23-000420-a
- Дата створення : 23.07.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25946543
Військова частина Т0970 ЄДРПОУ: 26641943ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Обладнання для закладів громадського харчування- ID: UA-2025-07-03-000976-a
- Дата створення : 03.07.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25779999
Військова частина Т0970 ЄДРПОУ: 26641943ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Плита електрична, сковорода електрична, шафа жарова електрична, котел електричний, м'...×-
Плита електрична, сковорода електрична, шафа жарова електрична, котел електричний, м'ясорубка механічна, машина овочерізальна
- ID: UA-2025-05-22-004687-a
- Дата створення : 22.05.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25379672
Військова частина Т0970 ЄДРПОУ: 26641943ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняЗавершена -