-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Пензлик нейлон, Валік, Шпатель; код 39220000-0 "Кухонне приладдя, товари для дому та...×-
Пензлик нейлон, Валік, Шпатель; код 39220000-0 "Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування" за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника
- ID: UA-2025-08-06-001586-a
- Дата створення : 06.08.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26061904
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ, СПОРТУ, КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НОВООРЖИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 44021370ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Господарські матеріали; код 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і...×-
Господарські матеріали; код 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника
- ID: UA-2021-09-28-011285-b
- Дата створення : 28.09.21
- Внутрішній номер закупівлі: 11754467
ВІДДІЛ ОСВІТИ, СІМ'Ї, МОЛОДІ, СПОРТУ, КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НОВООРЖИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 44021370ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчуванняЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Набір кастрюль; код 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладд...×-
Набір кастрюль; код 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника
- ID: UA-2021-07-09-009539-c
- Дата створення : 09.07.21
- Внутрішній номер закупівлі: 10664803
ВІДДІЛ ОСВІТИ, СІМ'Ї, МОЛОДІ, СПОРТУ, КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НОВООРЖИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЄДРПОУ: 44021370ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчуванняЗавершена -