-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Печиво Диканське 0,5кг перлина, печиво Деліція 250г Шале,печиво Деліція 300г Збивне апельс...×-
Печиво Диканське 0,5кг перлина, печиво Деліція 250г Шале,печиво Деліція 300г Збивне апельсин, печиво Деліція 300г Супер Моніка, печиво Деліція 400г Райські яблучка зелене яблуко, печиво Деліція 300г Мальвіна з вершковим смаком,печиво Деліція 350г Інь-Янь (ДК 021:2015:15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів)
- ID: UA-2025-05-13-009532-a
- Дата створення : 13.05.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25285450
ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробівЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Печиво Ласка Мулатка 400 г, Печиво Ласка Ромашка шоколадна 400 г, Печиво Деліція "Суп...×-
Печиво Ласка Мулатка 400 г, Печиво Ласка Ромашка шоколадна 400 г, Печиво Деліція "Супер Моніка" 300 г, Печиво Терноп.Королівська вишиванка, Печиво Терноп.Зірочка з халвою (Код ДК 021:2015:15820000-2 - Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів)
- ID: UA-2025-03-26-011843-a
- Дата створення : 26.03.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24836862
ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробівЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Печиво (ДК 021:2015:15820000-2: Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських...×-
Печиво (ДК 021:2015:15820000-2: Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів)
- ID: UA-2023-06-28-005042-a
- Дата створення : 28.06.23
- Внутрішній номер закупівлі: 18261593
ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробівЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Печиво- ID: UA-2023-02-20-009111-a
- Дата створення : 20.02.23
- Внутрішній номер закупівлі: 17030809
ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробівЗавершена -