-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Мясо (тушка куряча охолоджена, філе куряче свіже чи охолоджене, мясо свинини свіже чи охол...×-
Мясо (тушка куряча охолоджена, філе куряче свіже чи охолоджене, мясо свинини свіже чи охолоджене лопаткова частина, мясо яловичина лопаткова частина свіже чи охолоджене)
- ID: UA-2024-01-24-002909-a
- Дата створення : 24.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20498677
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Мясо (тушка куряча охолоджена, філе куряче, мясо свинини, мясо яловичина)- ID: UA-2024-01-22-005817-a
- Дата створення : 22.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20466073
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясо код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –...×-
М’ясо код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15110000-2 – М’ясо (тушка куряча охолоджена код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15112130-6, філе куряче свіже чи охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15112130-6, м'ясо свинини свіже чи охолоджене лопаткова частина код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15113000-3, м'ясо яловичина лопаткова частина свіже чи охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15111100-0)
- ID: UA-2023-07-11-002221-a
- Дата створення : 11.07.23
- Внутрішній номер закупівлі: 18367562
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
М’ясо код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –...×-
М’ясо код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15110000-2 – М’ясо (тушка куряча охолоджена код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15112130-6, філе куряче свіже чи охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15112130-6, м'ясо свинини свіже чи охолоджене лопаткова частина код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15113000-3, м'ясо яловичина лопаткова частина свіже чи охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15111100-0)
- ID: UA-2023-04-11-001284-a
- Дата створення : 11.04.23
- Внутрішній номер закупівлі: 17462894
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
М’ясо код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»...×-
М’ясо код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15110000-2 – М’ясо (тушка куряча охолоджена код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15112130-6, філе куряче свіже чи охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15112130-6, м'ясо свинини свіже чи охолоджене лопаткова частина код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15113000-3, м'ясо яловичина лопаткова частина свіже чи охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15111100-0)
- ID: UA-2023-03-31-000128-a
- Дата створення : 31.03.23
- Внутрішній номер закупівлі: 17380627
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -