-
-
Переговорна процедура
-
КЕП
-
Без аукціону
ДК 021:2015-15110000-2 - М’ясо (мясо яловиче, мясо свинини, стегно куряче без шкіри та кіс...×-
ДК 021:2015-15110000-2 - М’ясо (мясо яловиче, мясо свинини, стегно куряче без шкіри та кістки охолоджене, філе куряче)
- ID: UA-2022-02-23-004431-b
- Дата створення : 23.02.22
- Внутрішній номер закупівлі: 14280770
Житомирська спеціальна школа №2 Житомирської обласної ради ЄДРПОУ: 05396066ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Спрощена закупівля
-
КЕП
М'ясо (яловичина свіжа, птиця заморожена)- ID: UA-2020-12-30-001737-b
- Дата створення : 30.12.20
- Внутрішній номер закупівлі: 8072652
Житомирська спеціальна школа №2 Житомирської обласної ради ЄДРПОУ: 05396066ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -