-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясо охолоджене (шинка свинна, філе куряче, лопатка свинна, стегно куряче), код ДК 021:20...×-
М’ясо охолоджене (шинка свинна, філе куряче, лопатка свинна, стегно куряче), код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо
- ID: UA-2023-11-24-013713-a
- Дата створення : 24.11.23
- Внутрішній номер закупівлі: 19777662
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо, код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо- ID: UA-2023-07-28-003100-a
- Дата створення : 28.07.23
- Внутрішній номер закупівлі: 18528229
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Продукти харчування (м'ясо), код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо- ID: UA-2023-06-20-010909-a
- Дата створення : 20.06.23
- Внутрішній номер закупівлі: 18170614
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина та яловичина (полядвиця,тазостегнова ча...×-
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина та яловичина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна; лопатка яловича). Лот 2. Потрухи (язик яловичий, печінка яловича) Лот 3. Курятина (філе куряче, бедро куряче).
- ID: UA-2018-04-06-000771-c
- Дата створення : 06.04.18
- Внутрішній номер закупівлі: 1971181
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -